Weboldal készítés

Weboldalának kialakítása és igény szerinti folyamatos karbantartása

Egyedi kialakítás

Igényei alapján, a tevékenységhez pontosan illeszkedő funkciókkal és tartalommal kerül kialakításra, így biztos lehet benne, hogy megjelenése a lehető legjobban szolgálja vállalkozása sikerét.

Gyakori kérdések

A leggyakrabban feltett kédésekre itt találja a válaszokat. Ha nem találja a keresett választ, lépjen kapcsolatba velünk, készséggel állunk rendelkezésére.

Minek nekem saját weboldal, ha van Facebook oldalam?

Egy Facebook oldal szinte elengedhetetlen egy vállakozás online életében, de nem helyettesíti a saját weboldal adta lehetőségeket. Üzleti partnerei a hírfolyamok böngészése helyett tiszta és átlátható informácikat keresnek. Emellett egy tömör és jól kialakított weboldal jó benyomást kelt cégéről.

Mi kell ahhoz, hogy elkészülhessen az oldal?

Egy komplex honlaprendszer kialakítása rengeteg munkával jár, az oldalon elhelyezett képek és szövegek megalkotása külön kihívás. Egy tömör és frappáns információt tartalmazó oldal elkészítéséhez elegendő ezen tartalmak törtrésze, mely csökkenti az elkészítés költségeit, és idejét, azonban mégis hatékony megjelenést biztosít. Mi képesek vagyunk tömör alapadatokból is működő felületet varázsolni.

Ügyfeleink mondták

„Többször megpróbálkoztam saját magam elkészíteni az oldalam különféle ingyenes rendszerekkel, de mindíg megakadtam. Sok időt és energiát pazaroltam el, míg rájöttem, hogy jobb ha szakemberre bízom. Azóta arra koncentrálhatok, ami a munkám. Köszönöm!”

M. Judit

vállakozó

„Az internet a mindennapjaim része, vállakozásom népszerűsítése professzinális megjelenést kíván meg. Nagyon féltem az ismeretlentől, attól hogy hogyan lesz nekem saját weboldalam. A készweboldal csapata mindenben segített, így nem is volt nehéz megcsinálni. És az ügyfeleim folyton gratulálnak.”

S. Amália

vállakozó