Weboldal csomagajánlat

Egy weboldal elkészítése összetett feladat, a kezdő lépések megtételében kívánunk segítséget nyújtani. Kialakítottunk két csomagot az egyszerű kezdéshez.

Alapcsomag tartalma

Alapcsomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb megjelenési módot biztosítsa mindazoknak, akik professzionális, és költséghatékony módon szeretnének megjelenni az interneten.

Egyedi kialakítás

Azok számára ajánljuk akik tartalmasabb és funkciógazdagabb megjelenési módot keresnek az interneten való megjelenésre. Minden kialakításra kerülő funkció egyedileg kerül egyeztetésre, az igények alapján.

Gyakori kérdések

A leggyakrabban feltett kédésekre itt találja a válaszokat. Ha nem találja a keresett választ, lépjen kapcsolatba velünk, készséggel állunk rendelkezésére.

Mit tartalmaz az alapcsomag, és hogy fog kinézni?

Alapcsomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy az alapszintű webes megjelenést a legkedvezőbb áron tehessük elérhetővé azok számára, akik professzinális megjelenést szeretnének, alapadataik megjeleníyése mellett. A csomag részletes tartalma elérhető itt.

Alapcsomag tartalma

Minek nekem saját weboldal, ha van Facebook oldalam?

Egy Facebook oldal szinte elengedhetetlen egy vállakozás online életében, de nem helyettesíti a saját weboldal adta lehetőségeket. Üzleti partnerei a hírfolyamok böngészése helyett tiszta és átlátható informácikat keresnek. Emellett egy tömör és jól kialakított weboldal jó benyomást kelt cégéről.

Bővíthető  az alapcsomag tartalma?

Természetesen igen. Alapcsomagunkat a kezdő vállalkozások igényei szerint alkottuk meg, és ideélis választás azok számára is, akiknek csak kevés közlendő információjuk van. Az oldal tartalmának és funkcióinak bővítésére a kialakításkor, és a későbbiekben is van lehetősége, melynek árazása az igényelt funkciók alapján egyedi ajánlat tárgyát képezi.

Mi kell ahhoz, hogy elkészülhessen az oldal?

Egy komplex honlaprendszer kialakítása rengeteg munkával jár, az oldalon elhelyezett képek és szövegek megalkotása külön kihívás. Egy tömör és frappáns információt tartalmazó oldal elkészítéséhez elegendő ezen tartalmak törtrésze, mely csökkenti az elkészítés költségeit, és idejét, azonban mégis hatékony megjelenést biztosít. Mi képesek vagyunk tömör alapadatokból is működő felületet varázsolni.

Ügyfeleink mondták

“Többször megpróbálkoztam saját magam elkészíteni az oldalam különféle ingyenes rendszerekkel, de mindíg megakadtam. Sok időt és energiát pazaroltam el, míg rájöttem, hogy jobb ha szakemberre bízom. Azóta arra koncentrálhatok, ami a munkám. Köszönöm!”

M. Judit

vállakozó

“Az internet a mindennapjaim része, vállakozásom népszerűsítése professzinális megjelenést kíván meg. Nagyon féltem az ismeretlentől, attól hogy hogyan lesz nekem saját weboldalam. A készweboldal csapata mindenben segített, így nem is volt nehéz megcsinálni. És az ügyfeleim folyton gratulálnak.”

S. Amália

vállakozó

Alapcsomagunk tartalmazza a következő tartalmakat és szolgáltatásokat:

  • Impozáns kezdőlap, áttűnésekkel és vizuális effektekkel
  • Kapcsolati űrlap, akár térképes megjelenítéssel is
  • További 1 tartalmi oldal a részletes bemutatkozásért, akár képgalériával is
  • Tevékenységhez illő elrendezés és kialkítás
  • Mobileszközre optimalizált oldalak
  • Saját szerkesztés lehetősége igény szeriint

Nincs más teendője, mint kitölteni egy egyszerű űrlapot, melyben felvesszük kapcsolati adatait, és a projektre vonatkozó alapadatokat, annak érdekében hogy kollégánk a személyes egyeztetés alkalmával alapinformációkkal rendelkezzen az új oldalával kapcsolatban.

Amennyiben nem kíván az űrlap kitöltésére időt szánni, vagy egyéb kérdése van, úgy használja a kapcsolati űrlapot, és kollégánk keresni fogja a részletek egyeztetése végett.