Egyedi kialakítás

Megjelenés és funkciók korlátok nélkül

Egyedi igények

Alapcsomagunk nem minden vállakozás számára kínál kielégítő megoldást, egyedi igények és funkciók esetén egyéni konzutáció alkalmáva mérjük fel az igényeket, és ajánlunk megoldást. Mivel az egyedi kialkítások tárháza rendkívül széles, így ezen megoldásokra nem tudunk csomagajánlatot készíteni, azonban készséggel állunk rendelkezésre hogy igényeit felmérjük, és mogoldást kínéljunk.

Tartalomkezelő rendszer

Weboldalát tartalomkezelő CMS rendszeren készítjük el, így a tartalmak bármikor frissíthetőek és  újak publikálhatóak. Az integrált funkciók igényeinek megfelelően kerülnek kiválasztásra, telepítésre és integrálásra, így olyan rendszer lesz a segítségére, amely mindenkori igényeinek megfelel.

Technikai felügyelet

Oldalrendszerének folyamatos karbantartásával és frissítésével biztos lehet benne, hogy internetes megjelenése zökkenőmentes lesz. A rendszer karbantartásán túl vállaljuk a tartalmak rendszeres frissítését és kezelését, garantálva a naprakész információk megjelenítését.

Weboldal igényei szerint!

Kérjen árajánlatot weboldalának elkészítésére, mely az Ön vállalkozásának igényei alapján kerül kialakításra.

Ideális megoldás, ha Önnek az alábbiak szükségesek:

  • Webáruház
  • Komplex tartalmi rendszer, katalógusok
  • Többnyelvű információs rendszer
  • Multimédia tartalmak publikálása
  • Egyedi funkciók
  • stb

Készítettünk egy űrlapot, melyben felvesszük kapcsolati adatait, és a projektre vonatkozó alapadatokat, annak érdekében hogy kollégánk a személyes egyeztetés alkalmával alapinformációkkal rendelkezzen az új oldalával kapcsolatban. Kérjük jelezze igényét felénk ennek az űrlapnak a kitöltésével.

Amennyiben nem kíván az űrlap kitöltésére időt szánni, vagy egyéb kérdése van, úgy használja a kapcsolati űrlapot, és kollégánk keresni fogja a részletek egyeztetése végett.