Alapcsomag tartalma

Költséghatékony professzionális megoldás általános weboldalakra

Modern és hatékony

Alapcsomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy ideális megoldást jelenthessen azon igényekre, ahol kevés a tartalmi elem, de fontos az impozáns megjelenés. Emellett szem előtt tartjuk a kor egyik legfontosabb követelményét, és minden oldalunk mobil eszközre is optimalizált.  A tartalmi elemek és a kialakított oldalak egységes, minőségi bemutatkozást biztosítanak vállakozásának, melyek a későbbiekben tovább bővíthetőek az oldalak újraépítése nélkül, így alacsony kezdőköltséggel rövid időn belül megjelenítheti a legfontosabb információkat vállakozásáról, de igény szerint tovább bővíthető.

Komplett tartalomkezelő

Weboldalát tartalomkezelő CMS rendszeren készítjük el, és az alapcsomag az igényeknek megfelelően a későbbiekben tovább bővíthető. Saját adminisztrációs felületet biztosítunk Önnek ha önállóan kívánja menedzselni az oldalát. Az alapcsomagban ajánlott oldalakat mi készítjük el, és optimalizáljuk a megadott képek és szöveges tartalmak felhasználásával. Ha igényli, egyedi ajánlat alapján további oldalak kialakítását is vállajuk, vagy elvégezheti saját maga is.

Domain opciók

Ha nem rendelkezik saját domain névvel, úgy két lehetőséget is kínálunk. Elhelyezhetjük weboldalát a cegnev.keszweboldal.hu cimen, vagy ideális megoldásként kedvezményes domain regisztrációt és tárterületet biztosítunk, garantálva a professzinális megjelenést és arculatot. Saját, már regisztrált domain neve esetén is problémamentes annak használata.

Keresőbarát oldalak

Rendszerünk minden funkciójában kiváló megoldás a keresőbarát lapcímek kialakításához, a kilakítás alatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy a keresőmotork meg is találják oldalát, és így vállakozása is megtalálható legyen.

Saját szerkeszthetőség

Amennyiben gyakorlott számítógép használó, úgy nem jelenthet gondot a weboldalán elhelyezett tartalom sajátkezű módosítása sem, de igénye szerint szívesen biztosítjuk a tartalom frissítését, karbantartását is.

Szakmai és tartalmi támogatás

Ha bizonytalan abban, hogy mit és hogyan kellene vállakozásáról publikálni, mi mindenkor a segítségére vagyunk, és ötleteinkkel, tanácsainkkal segítjük abban, hogy vállakozása profi módon jelenjen meg.

Kész weboldal akciósan!

Rendelje meg most induló webes megjelenési alapcsomagunkat akciósan, 58.000 Ft helyett 48.000 Ft-ért, és jelenítse meg vállakozásának legfontosabb adatait, valamint elérhetőségeit professzionális módon.

Alapcsomagunk tartalmazza a következő tartalmakat és szolgáltatásokat:

  • Impozáns kezdőlap, áttűnésekkel és vizuális effektekkel
  • Kapcsolati űrlap, akár térképes megjelenítéssel is
  • További 1 tartalmi oldal a részletes bemutatkozásért, akár képgalériával is
  • Tevékenységhez illő elrendezés és kialkítás
  • Mobileszközre optimalizált oldalak
  • Saját szerkesztés lehetősége igény szeriint

Nincs más teendője, mint kitölteni egy egyszerű űrlapot, melyben felvesszük kapcsolati adatait, és a projektre vonatkozó alapadatokat, annak érdekében hogy kollégánk a személyes egyeztetés alkalmával alapinformációkkal rendelkezzen az új oldalával kapcsolatban.

Amennyiben nem kíván az űrlap kitöltésére időt szánni, vagy egyéb kérdése van, úgy használja a kapcsolati űrlapot, és kollégánk keresni fogja a részletek egyeztetése végett.